Verdiep je in
onze transport

Wij bieden een oplossing die volledig bij uw bedrijf past.

Winkel transport.

Wat bieden wij aan?

Winkel distrubitie

Onze winkeldistributiedienst levert efficiënt goederen vanuit een centraal distributiecentrum naar individuele winkels, met aandacht voor specifieke eisen en snelheid.

Door gebruik te maken van onze dienst kunt u zich onderscheiden van de concurrentie en een goede reputatie opbouwen bij uw klanten. Wij zorgen voor snelle en betrouwbare levering, rekening houdend met factoren zoals de hoeveelheid goederen, specifieke producten en levertijden.

Winkel
distrubitie

Wat bieden wij aan?

Nacht distrubitie

Onze nachtdistributiedienst helpt transportbedrijven bij het leveren van goederen in de vroege ochtenduren, zodat uw klanten de bestellingen op tijd ontvangen. Wij bieden betrouwbare en snelle levering en houden rekening met de specifieke eisen van elke klant.

Door gebruik te maken van onze nachtdistributiedienst kunt u zich onderscheiden van de concurrentie en een goede reputatie opbouwen bij uw klanten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw goederen op tijd aankomen, elke keer opnieuw.

Nacht
distrubitie
Nacht transport.
Pakket transport.

Wat bieden wij aan?

Pakketten transport

Onze pakketten transportdienst biedt betrouwbare en snelle levering van pakketten van punt A naar punt B. Onze dienst is flexibel en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf en uw klanten. We beheren en organiseren zendingen van verschillende groottes en bieden real-time updates en trackinginformatie.

Door gebruik te maken van onze pakketten transportdienst kunt u een positieve klantervaring bieden en uw bedrijfsprocessen optimaliseren. Wij zorgen voor veilige en tijdige levering, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Pakketten
transport

ONZE KLANTEN

Wij werken samen met:

Nedgargo logo Postnl logo DHL logo Dirk logo Jumbo logo
Daanlogistiek Blue Jumbo truck

Waarom Daan Logistiek

Kies voor kwaliteit en klant betrokkenheid.

Buiten dat wij de opdrachten van onze klanten zo serieus en professioneel mogelijk opleveren, zijn wij altijd bezig met het verbeteren van onze flows.
Medal round icon
Kwaliteit staat centraal

We hebben een kwaliteitsmanagement systeem geïmplementeerd met de bedoeling om continu onze processen te verbeteren.

Users round icon
Klantbetrokkenheid

Wij streven naar een langdurige vaste relatie met onze klanten en blijven met hun brainstormen naar verbetering en optimalisatie.

Neem contact op

Wilt u dat wij u terugbellen? Vul dan het formulier hiernaast in.

Terugbelverzoek indienen

Map icon

Onze vestiging:

Solidarnoscstraat 100,
2033 BR Haarlem
Nederland

Info icon

Informatie:

Info@daanlogistiek.nl
KVK: 84964308
BTW: NL123456789B01