Selecteer een pagina

Over ons

Bedrijfsprofiel

Bij Daan Logistiek zetten wij ons ervoor in oplossingen voor innovatieve supply chains te bieden, en daarmee de bestaande situatie uit te dagen.

Onze strategie voor 2020 omvat alle dimensies van duurzaam en succesvol handelen. Door het uitdagen van de status quo in de logistieke sector, streven wij naar economisch, sociaal en ecologisch evenwicht in logistiek en supply chain managementsupply chain management

Klantgerichte oplossingen

Of uw bedrijf nu groot of klein is, wij bieden u klantgerichte oplossingen, zoals transport op maat, tracking en online booking. Desgewenst ondersteunen wij u bij het realiseren van uw duurzame doelstellingen. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten kiezen we voor milieuvriendelijke, logistieke oplossingen en technologieën, die zowel de uitstoot van CO₂ verminderen en het energieverbruik reduceren.

Snel en efficiënt

Onze logistieke dienstverlening omvat warehousing en value added services, distributie-, spareparts- en retourlogistiek en supply chain managementoplossingen. Bovendien zijn wij uitstekend op de hoogte van de ter plaatse geldende douaneverplichtingen. Wij wikkelen deze snel en efficiënt voor u af.